Hatukame Tokubetujunmai

3.4
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a light, ginjo-like mouthfeel with a pleasant acidity and umami flavor. It has a pleasant acidity and umami flavor, and can be served cold or hot.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Mt. Honjo (nickname for Mt. Fuji)
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • The U.S. National Sake Appraisal 2019 silver (second-place) prize

  • The U.S. National Sake Appraisal 2020 Gold Award (Runner-up)

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2018 Gold

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2019 Silver

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Silver

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2021 Bronze

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2022 Bronze

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Japanese food in general, Japanese soup stock, sushi

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hatsukame Sake Brewery

取り扱っている飲食店

TOP