Tamanohikari Junmaiginjou Rinzenyamadanisiki Yamadanisiki100%

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu is brewed with Yamada-Nishiki, the "Yokozuna" of sake rice, precisely polished to 60%. The harmony of the ginjo aroma, natural acidity, and umami flavor makes this sake a gem worthy of the sake crown jewel.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

TAMANOHIKARI Sake Brewing Co.,Ltd
TOP