Tamanohikari Jummaiginjo Shiboritate Miyamanishikihyakupasento

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is brewed by hand using 100% organically fertilized Miyamanishiki grown at the foot of Mount Ibuki. This is the first time this season that we have bottled freshly squeezed sake without adding fire.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Mizanjin
アルコール度
17.8%
酸度
1.7
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

TAMANOHIKARI Sake Brewing Co.,Ltd

取り扱っている飲食店

TOP