Daishichi Minowamon Kimoto Junmaidaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Our unique ultra-flattening rice polishing technology thoroughly removes the components that cause unpleasant flavors. The naturally fragrant, elegant aroma and the soft, mellow, dense texture on the tongue are exquisite.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Jizake Oshow Platinum Award Winner Consecutive Hall of Fame

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,French Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
Sea urchin, salmon roe, medium fatty tuna, etc.
French Cuisine
Scallops and shrimp meuniere. White asparagus in butter sauce. Roasted duck.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.

取り扱っている飲食店

TOP