Kagatobi Junmaidaiginjo Sennitikakoi Nishikierabel

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Among the best sake rice, Yamada-Nishiki, only the most carefully selected contract-cultivated rice is used, and Junmai Daiginjo is carefully prepared and matured at low temperature for 1,000 days.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.6
日本酒度
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Braised Duck with Jibe

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP