Izumofuji Junmaiginjou Red Label

3.4
3

Fujishuzou|Shimane

Fujishuzou|Shimane

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Inheriting the traditional Izumo Toji style of Ginjo-zukuri, Izumo is brewed at low temperatures and gently pressed in a traditional wooden vat to produce a Junmai Ginjo that richly connects people and food.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Dark meat
You will enjoy the gentle but exciting aroma and taste of ginjo.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fujishuzou
TOP