Kuromatsuokina Jummaidaiginjo Akahako

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Yamada-Nishiki from Iga, grown under contract, is used as the raw material rice and brewed with mellow soft water from Iga (Suzuka Mountains subterranean water, hardness 3.0). The soft flavor is fermented at a low temperature and blended with daiginjo of three rice polishing ratios (35%, 40%, and 45%) to create a light aroma and a deep flavor, and a delicious blend of Yamada-Nishiki flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

酒蔵の想い

酒蔵情報

Morimoto Senuemon & Co.
TOP