Kokuryu Gimpu Nisenjugo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Two years after working on making high-end sake with Hokkaido's "Ginpu". Finally, it was presented as a vintage at the Sakemonkai, The result is a vintage that is recognized as being worth 4,000 yen.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
アルコール度
17%
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
and food

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kokuryu Sake Brewing
TOP