Niwa no Uguisu Junmaiginjo Hanabie

3.5
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Fruity ginjo aroma, sweetness and acidity in harmony, and as the name suggests, enjoy it "Hanayakie" (cooled down).
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Full amount of Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
It is well-balanced with moderate acidity and goes well with fish dishes such as sashimi and grilled fish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamaguchi sake brewery
TOP