Kagatobi Junmaidaiginjo Ao Shiboritate Nama

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a freshly squeezed junmai daiginjo made using only the highest grade of sake rice, Yamadanishiki, cultivated under contract, and carefully brewed to contain the smooth and most delicious "chukumi" flavor.
スペック
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.5
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukumitsuya Sake Brewery Co.,Ltd
TOP