Miyoshikiku Junmaidaiginjo Ayane

0.0
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo is named after Ayane, the eldest of the three sisters. Yamada-Nishiki from Tokushima Prefecture is polished to 50%, giving it both a crisp Junmai Daiginjo and a full-bodied flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16.5%
酸度
1.6
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Its mild and soothing flavor goes well with Japanese food.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyoshikikushuzou Co.,Ltd
TOP