Miyoshikiku Junmaidaiginjo Orie

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is a junmai ginjo named after Orie, the second daughter of the three sisters. It is made from Yamada-Nishiki produced in Tokushima Prefecture and polished to 55%. It is a relatively refreshing sake among the three, and goes well with both Western and Japanese cuisine.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15.5%
酸度
1..8
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
The subdued flavor goes well with any Japanese food.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyoshikikushuzou Co.,Ltd
TOP