1 / 2
Kudokijouzujr
Kamenoishuzou Kabushikigaisha|Yamagata
Kamenoishuzou Kabushikigaisha|Yamagata
- 味わいの特徴
- Dewanosato produced in Shonai, Yamagata Prefecture, is pounded to 29% and designed to express fruity juiciness.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Daiginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 29%
- 使用米
- home of Dewa
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.3
- 日本酒度
- -5〜-10
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Image: white fish, hump-tightened sea bream, Yarikai, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃