Gokeiji Fukurotsuri Tobintori Ddaiginjou

0.0
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Fukuro-hozuri" is a method of bottling in which the unrefined sake is placed in a cotton bag and only the drippings that naturally flow down are bottled. The sake is pressed without applying pressure, resulting in an overwhelmingly clear flavor. The taste is fruity and full-bodied, a true work of art that is unforgettable once consumed. The gorgeous aroma is best enjoyed cold or at room temperature.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
38%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.1
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Aoki Shuzo Co.,Ltd
TOP