1 / 2
Wataya Junmaiginjosyu Kozosatonojo Yamadanishiki
Kanenoi Shuzo Co.,Ldt|Miyagi
Kanenoi Shuzo Co.,Ldt|Miyagi
- 味わいの特徴
- A rather light and crisp food-borne sake made with Yamadanishiki produced in Miyagi Prefecture
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.8
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Combine with slightly fatty blue fish.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃