Dassai Jummaidaiginjo Migaki Niwarisambu Hayata

3.8
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Otters Hayata" is made by adding carbon dioxide microbubbles to "Polishing 20% to 30%" to sterilize the sake in a short time without adding heat and without changing the quality of the sake. The sake is named "Otter Hayata" in honor of the late Dr. Hayata of Meiji University, who developed microbubbles in collaboration with Asahi Shuzo.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
23%
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asahi Shuzo Co., Ltd.
TOP