Koganesawa Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This is the highest grade of sake that brings together all of the brewery's technologies. It has been awarded the gold medal in the National New Sake Competition since 2004. The gorgeous ginjo aroma will make you enjoy a moment of elegance.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.4
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • The Annual Japan Sake Awards 2019 Gold Award (2004-2019)

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
Tempura of white fish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

KAWAKEI SHOTEN General Partnership Corp.
TOP