Tengumai Origarami Junmai Daiginjo Namazake

3.9
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-namaishu, a pure rice-daiginjo-namaishu with an ogara-maki (a dry, cloudy, cloudy sake) taste reminiscent of spring haze, has a refreshing mouthfeel and a gentle taste with a pleasant acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
It can be enjoyed with boiled rape blossoms, tempura of spring wild vegetables, and wakatake (bamboo shoot) stew.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shata Shuzo Co.,Ltd
TOP