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Jikagumi Nama Tezukurijunmaishu Mitsutake
- 味わいの特徴
- Spring Limited Edition Yamadanishiki rice milled to 50% for the koji rice and Saga rice milled to 50% for the kake rice are used. This is a limited-edition, made-to-order product packed with unfiltered, unpasteurized sake so that its fresh aroma and taste can be enjoyed.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 50%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 16%
- 日本酒度
- +16
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a crisp, fresh feel and is ideal for meals with a light aftertaste.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃