Miyakonoseihoku Jummaishu Sambyakumiririttoru

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Made only with rice and rice malt, it has a light amber color with a mild, cool aroma and a full, slightly dry taste and a refreshing mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki / Tamakae
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+5.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
food cooked by boiling or stewing

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kabushikigaisha Takeshitahonten
TOP