Junmaidaiginjo Kourin Syoukaku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo-shu is carefully brewed with 35% Yamada-Nishiki rice, which is highly suited for sake brewing. It is characterized by a gorgeous and elegant ginjo aroma and a light yet deep flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
14.9%
酸度
1.6
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Junmai Daiginjo Commended Award

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
White Fish Mousse, Seafood Gratin

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP