Daiginjou Kourin Kouhakubai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The gorgeous ginjo aroma and full-bodied taste are exactly what one would expect from Korin Ogata. The bold and glittering image of Korin Ogata's "Kohaku Ume" (red and white plum blossoms) is evocative.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
48%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15.8%
酸度
1.2
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

French Cuisine
French Cuisine
White Fish Mousse, Seafood Gratin

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP