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Daiginjou Kourin Kouhakubai
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
- 味わいの特徴
- The gorgeous ginjo aroma and full-bodied taste are exactly what one would expect from Korin Ogata. The bold and glittering image of Korin Ogata's "Kohaku Ume" (red and white plum blossoms) is evocative.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 48%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15.8%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- +5
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
French Cuisine
- White Fish Mousse, Seafood Gratin
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃