Chiyogiku namaginjyou

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味わいの特徴
This ginjo-nama-shu is made from highly polished Yamada-Nishiki rice suitable for sake brewing. The freshly pressed ginjo-shu is quickly frozen in a freezer at -20℃. The freshly squeezed flavor is preserved.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
58%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15.4%
酸度
1.1
日本酒度
+2
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
It goes well with light-flavored oryori.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
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