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Chiyogiku namaginjyou
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
- 味わいの特徴
- This ginjo-nama-shu is made from highly polished Yamada-Nishiki rice suitable for sake brewing. The freshly pressed ginjo-shu is quickly frozen in a freezer at -20℃. The freshly squeezed flavor is preserved.
- 情報詳細
- 特定名称
- Ginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 58%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15.4%
- 酸度
- 1.1
- 日本酒度
- +2
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It goes well with light-flavored oryori.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃