1 / 3
jyunmaiginjyou murokanamagensyu kourin
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
- 味わいの特徴
- 100% Hokkaido-produced rice suitable for sake brewing [Comet] is used. It is characterized by a soft mouthfeel brought about by Nagara River subsoil water while taking advantage of the fixed acidity typical of Comet.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Hokkaido Comet
- アルコール度
- 16.5%
- 酸度
- 1.4
- 日本酒度
- +1.5
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Works well with firm, full-bodied dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃