jyunmaiginjyou murokanamagensyu kourin

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
100% Hokkaido-produced rice suitable for sake brewing [Comet] is used. It is characterized by a soft mouthfeel brought about by Nagara River subsoil water while taking advantage of the fixed acidity typical of Comet.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Hokkaido Comet
アルコール度
16.5%
酸度
1.4
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
Works well with firm, full-bodied dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
TOP