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jyunmaiginjyou murokanamagensyu hidahomare
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
- 味わいの特徴
- 100% Hidahomare, Gifu Prefecture's preferred rice for sake brewing, is used. Hidahomare has a well-balanced, full flavor and the Nagara River subsoil water gives it a soft mouthfeel. You can enjoy the original taste and aroma of sake without any filtration or heat treatment.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Hida-Homare
- アルコール度
- 16.5%
- 酸度
- 1.7
- 日本酒度
- +2
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Chinese Cuisine
- It goes well not only with Chinese food but also with highly seasoned dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃