jyunmaiginjyou murokanamagensyu hidahomare

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味わいの特徴
100% Hidahomare, Gifu Prefecture's preferred rice for sake brewing, is used. Hidahomare has a well-balanced, full flavor and the Nagara River subsoil water gives it a soft mouthfeel. You can enjoy the original taste and aroma of sake without any filtration or heat treatment.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Hida-Homare
アルコール度
16.5%
酸度
1.7
日本酒度
+2
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Chinese Cuisine
Chinese Cuisine[Sweet]
It goes well not only with Chinese food but also with highly seasoned dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
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