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nihonsyushikomi kabosunoosake
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
Chiyogiku Co.,Ltd|Gifu
- 味わいの特徴
- This liqueur is based on a honjozo (Japanese sake) made from the juice of kabosu grown in Oita Prefecture. The juice is gently pressed and squeezed so you can enjoy the texture of the pulp and peel. Enjoy the refreshing acidity of the kabosu itself.
- 情報詳細
- 特定名称
- Liqueur
- 原材料
- Honjozo sake, kabosu fruit juice, sugar
- アルコール度
- 8%
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- General one-pot dishes, oden, okonomiyaki, yakisoba
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃