nihonsyushikomi kabosunoosake

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味わいの特徴
This liqueur is based on a honjozo (Japanese sake) made from the juice of kabosu grown in Oita Prefecture. The juice is gently pressed and squeezed so you can enjoy the texture of the pulp and peel. Enjoy the refreshing acidity of the kabosu itself.
情報詳細
特定名称
Liqueur
原材料
Honjozo sake, kabosu fruit juice, sugar
アルコール度
8%
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おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Oden]
General one-pot dishes, oden, okonomiyaki, yakisoba

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyogiku Co.,Ltd
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