Ichinokura Tokubetsujummaishu Hiyaoroshi

3.5
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Hiyaoroshi" is a special junmai sake made in the cooler temperatures of the brewery, and after a summer of fire-roasting and storage, it has a more rounded, smooth, and harmonious flavor. It is a seasonal taste unique to autumn.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
55%
使用米
the flower of a warehouse
アルコール度
16%
酸度
1.9
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Other Western Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
With its light flavor, it is a classic autumn delicacy for grilled saury, sashimi, mushroom dishes, etc.
Other Western Cuisine[Other Western Cuisine]
It is also recommended for Western food with cheese and olive oil.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ichinokura Co., Ltd.
TOP