Junmaiginjou Kusakidanikaranokaze

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is made with sake rice from Kusakidani, a region associated with Rikinosuke Ishikawa, who devoted his life to the rehabilitation of farming villages, the relief of farmers, and the promotion of agriculture. Junmai Ginjo-shu brewed with Akita Sake Komachi (55% polished rice). You can enjoy the perfect balance of full-bodied rice sweetness and refreshing acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Kusakidani, Akita Sake Komachi
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kodama Brewing Co.,Ltd.
TOP