Nihonsakari Hiyaoroshi Tokubetsujunmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sake pressed in early spring is heat sterilized (hi-ire) and stored. The sake is then matured during the hot summer months and shipped without heat sterilization (hi-ire) for a second time. Please enjoy its mild, mellow aroma and rich flavor.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
-1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

NIHONSAKARI Co.,Ltd.
TOP