Garyubai Junmaiginjo Gohyakumangoku Fukuroduri

3.4
2

Sanwa Shuzou|Shizuoka

Sanwa Shuzou|Shizuoka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is the first of Garyubai's annual new sake. This is a luxurious product in the junmai ginjo class, which is normally only exhibited in the daiginjo class. The dry, crisp taste of Gohyakumangoku, and its fresh, fruity aroma stand out even more, making this a very drinkable product.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
5 million stones
アルコール度
16%
酸度
1.2〜1.4
日本酒度
+2〜+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
sashimi (raw sliced fish, shellfish or crustaceans)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanwa Shuzou
TOP