Garyubai Junmaidaiginjo BizenOmachi

0.0
2

Sanwa Shuzou|Shizuoka

Sanwa Shuzou|Shizuoka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Daiginjo-shu made from Bizen Omachi polished to 50%. It has an impactful aroma and a wildly satisfying taste. Sake made with Omachi rice has a unique characteristic of rising in quality as it matures. It is best enjoyed cold, but it will blossom into a fuller-flavored sake when heated.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Bizen Yu-cho
アルコール度
16%
酸度
1.2〜1.4
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Kura Master 2020 Best18, platinum

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
dried mullet roe

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanwa Shuzou
TOP