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Daishichi Junmaikimoto Yamadanishiki
DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.|Fukushima
DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.|Fukushima
- 味わいの特徴
- Only the finest Yamada-Nishiki rice is used. The latent potential of the rice is fully utilized, and the deeply polished, elongated flavor is created by the traditional sake brewing method. It has been kept in the cellar for a long time in a quiet manner.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.5
- 日本酒度
- 3
おすすめの飲み方
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
- 熱燗(50℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Shrimp and crab sashimi
- pot used to cook such a dish
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃