Daishichi Junmaikimoto Yamadanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Only the finest Yamada-Nishiki rice is used. The latent potential of the rice is fully utilized, and the deeply polished, elongated flavor is created by the traditional sake brewing method. It has been kept in the cellar for a long time in a quiet manner.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Shrimp and crab sashimi
Japanese Cuisine[Hot Pot ]
pot used to cook such a dish

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.
TOP