Josen Sakepack Kimotojunmai

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Nada's mainstream dry sake, brewed using the "Namahashi-zukuri" method, which does not add commercially available lactic acid, but instead uses the power of live lactic acid bacteria to slowly nurture the powerful yeast. It is a junmai sake characterized by a broad, not simple, aroma and a deep, deep flavor.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
73%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • KAN SAKE AWARD 2022 gold (first-place) prize

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2021 Pure rice wine department GOLD

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Goes well with Japanese food in general.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
TOP