Kikumasamune Tokusen

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Tokusen Honjozo sake brewed in the "Nada no Kanzukuri" method, inheriting the traditional Tamba Toji technique of "Namahashi-zukuri". In addition to the full-bodied richness and umami characteristic of the traditional sake brewing process, this dry Honjozo sake boasts outstanding sharpness.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
70%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
16%
日本酒度
+4.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Goes well with Japanese food in general.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
TOP