Karakuchipakku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Using our proprietary Kokumi Alpha yeast, which produces a large amount of peptides, we blend several types of sake in a well-balanced manner. It has a crisp and clear taste that is typical of men's sake, and is a genuine Nada sake. No sugar or acidifiers are used.
情報詳細
特定名称
Ordinary sake
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
使用米
domestically produced rice
アルコール度
14%
日本酒度
+10.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
White fish sashimi, chilled tofu

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
TOP