Kikumasamune Kasen

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
A dry sake with a robust flavor, brewed by carefully polishing high-quality rice grains and using koji sparingly. The dry taste of this sake, with its original umami, enhances the flavor of food. The taste is smooth and easy to drink, with a clear and harmonious flavor.
情報詳細
特定名称
Ordinary sake
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
日本酒度
+2.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Goes well with Japanese food in general.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kiku-Masamune Sake Brewing Co., Ltd.
TOP