Misuzu Jummaiginjo Hiyaoroshi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It has a gorgeous aroma, a moist texture, and a crisp acidity. This hiyaoroshi sake is fired in the spring and stored until shipping in the fall.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
49%
使用米
Mizanjin
アルコール度
16%
酸度
1.8
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Please enjoy with the taste of autumn.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Misuzushuzou Kabushikigaisha
TOP