Ryokukason Tokubetsujyunmai 15do

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is a special junmai sake made by adjusting the alcohol content of "Midorikamura Unfiltered Nama" and heat-fermenting it. It has a calm and gentle aroma and moderate acidity, making it perfect for a mid-meal drink.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Miyamanishiki produced in Shiojiri
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Other
It has moderate acidity and goes well with slightly oily dishes.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Misuzushuzou Kabushikigaisha
TOP