Wakyo Jummaiginjo

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
We carefully brewed the rice, sparing no time to bring out the full flavor of the rice. It is soft, yet full of flavor and richness. Cooling it down a little tightens up the flavor and expands the umami even more.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
100% Miyamanishiki produced in Shiojiri
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Tempura of wild vegetables, tsukudani

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Wakyou Shuzo Co.,Ltd
TOP