1 / 2
Wakyo jummaishu
Wakyou Shuzo Co.,Ltd|Nagano
Wakyou Shuzo Co.,Ltd|Nagano
- 味わいの特徴
- Sweetness, acidity, bitterness, and astringency. A well-balanced Junmai-shu with a wide range.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 70%
- 使用米
- Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.9
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a mild aroma and is easy to match with any food as a food wine.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃