Inokasira Junmaiginjou Miyamanishiki

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is carefully brewed with Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture. It has the richness and sharpness of a junmai ginjo, and a slightly sweet mouthfeel with a mellow, fruity aroma. Please enjoy it chilled.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Asian Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Japanese food in general
Asian Cuisine[Thai Cuisine]
Recommended for sweet and spicy dishes

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kasuga Sake Brewing Co.,Ltd.
TOP