Inokasira Junmai

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味わいの特徴
Hitogokochi" produced in Nagano Prefecture is used. Hitogochochi is a softer sake rice than Miyamanishiki. We brewed Hitogokochi with the hope of conveying this softness in the taste of the sake. The acidity, which is reminiscent of kiwi fruit, combined with the clean taste, creates a junmai sake with a mouthfeel that will never get old. Winner of the gold medal at the IWC contest to be held in London in 2023.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
Nagano Prefecture
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
±0
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受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2023 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Asian Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Recommended for seafood dishes
Asian Cuisine[Thai Cuisine]
Recommended for sweet and spicy dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kasuga Sake Brewing Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

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