Inokasira Junmaiginjoufukurotorimurokanamasizuku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Aromatic Junmai Ginjo is slowly squeezed drop by drop into the bottle and bottled fresh.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Asian Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Recommended for raw dishes such as sushi and sashimi.
Asian Cuisine[Thai Cuisine]
Recommended for spicy dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kasuga Sake Brewing Co.,Ltd.
TOP