Izutsucho Daiginjogenshu Sakenohana

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This aromatic daiginjo is made from Miyamanishiki and Kinmonnishiki, two of the best sake brewing rice grown in Shinshu, based on the philosophy of brewing sake that is uniquely Nagano.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
36%
使用米
Miyamanishiki and Kinmon Nishiki from Nagano Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.1
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kurosawa Sake Brewery Co., Ltd
TOP