1 / 1
Hakubanishiki Jummaiginjo Hiyaoroshi Arupusukodochozo Namazume
Usui Shoten Co.,Ltd|Nagano
Usui Shoten Co.,Ltd|Nagano
- 味わいの特徴
- It has a subtle fruity aroma, a soft and rounded mouthfeel, and a slightly sweet and mild acidity.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Mizanjin
- アルコール度
- 15.2%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- -1
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Autumn delicacies such as grilled saury, stir-fried mushrooms and bacon, foil-baked salmon and shimeji mushrooms, beef and burdock strained in soy sauce, etc.