Hakubanishiki Jummaiginjo Hiyaoroshi Arupusukodochozo Namazume

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It has a subtle fruity aroma, a soft and rounded mouthfeel, and a slightly sweet and mild acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Mizanjin
アルコール度
15.2%
酸度
1.2
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
Autumn delicacies such as grilled saury, stir-fried mushrooms and bacon, foil-baked salmon and shimeji mushrooms, beef and burdock strained in soy sauce, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Usui Shoten Co.,Ltd
TOP