Daiginjo Shinchushimmiari

0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This daiginjo is made entirely from 39% Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture, and is a highly aromatic and flavorful gem. It is a highly aromatic ginjo-shu, so please drink it well chilled.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
39%
使用米
Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.1
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ito Shuzo Co.,Ltd.
TOP