Daiginjo Yokobue

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is slowly brewed from January to the end of March and then slowly and deliberately squeezed in the traditional way. Please enjoy the soft aroma and the strength that is surely hidden there, combining taste and flavor.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
49%
使用米
Miyamanishiki produced in Nagano Prefecture
アルコール度
17%
酸度
1.3
日本酒度
-2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ito Shuzo Co.,Ltd.
TOP