1 / 2
Jummaiginjo Yokobue Miyamanishiki
Ito Shuzo Co.,Ltd.|Nagano
Ito Shuzo Co.,Ltd.|Nagano
- 味わいの特徴
- The aroma is fragrant and mellow, and the flavor is rich and mellow.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Miyamanishiki produced in Suwa, Nagano
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- -6
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Sea bream nigirizushi, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃