Jummaidaiginjo Yokobue Shirakabanishiki

0.0
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The gentle ginjo aroma and soft acidity enhance the flavor of the rice, making this junmai ginjo easy to pair with food.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
59%
使用米
Nagano Prefecture Shirakaba Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.7
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Other
The moderate acidity will refresh the oily taste of yakitori and other grilled chicken.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ito Shuzo Co.,Ltd.
TOP