Honjozo Yokobue

0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is brewed slowly and gently, seeking a flavor that transcends the sweetness and spiciness of sake and the original taste of sake. It is characterized by its roundness and sweetness that spreads in the mouth, so it is recommended to be served cold or warmed to human skin.
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
使用米
domestically produced rice
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Ito Shuzo Co.,Ltd.
TOP